Formulari de cerca

  • borsa de neteja
Borsa de treball
Convocada la renovació de la borsa de neteja

Fins al dimarts 3 d'abril es podran presentar les sol·licituds per tal de formar part de la borsa de treball per a la neteja d'espais públics i dependències municipals.

22/03/2018

L’Ajuntament de Vinalesa ha enllestit una nova borsa d’ocupació per a seleccionar a les persones encarregades de la neteja viària del municipi. La iniciativa s’ha fet necessària donat que tots els veïns i veïnes que formaven part de la borsa anterior ja han desenvolupat este servei.

En esta ocasió,les bases presenten algunes novetats. Si fins a este moment, les persones seleccionades firmaven directament un contracte de dos mesos, a partir d’ara serà d’un mes, encara que es podrà prorrogar fins a tres. Així, el consistori es vol assegurar que les persones elegides són adequades per exercir esta funció i que ho fan correctament.

A més, ja no caldrà passar una entrevista de treball per tal d’aconseguir el lloc. Pel que fa a la valoració de les persones candidates, s’estableixen uns criteris de priorització basats, entre altres coses, en la situació econòmica, familiar i social dels sol·licitants,amb preferència per a aquells veïns i veïnes que tinguen fills o persones discapacitades a càrrec seu.

El termini per a la presentació d'instàncies i documentació per a formar part de la borsa finalitzarà el dimarts 3 d'abril, 8 dies naturals després d'haver sigut publicades les bases al tauló d'anuncis de l'Ajuntament.

Documentació:
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30