Formulari de cerca

Obert el termini de sol·licitud d'ajudes al lloguer de vivendes de la Conselleria

Fins al 5 de juny Serveis Socials col·laboren en el procés de tramitació, així com expedint informes de vulnerabilitat econòmica en aquells casos que acomplisquen les condicions.

9/05/2017

La Conselleria de Vivenda ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes al lloguer per a 2017, que es tancarà el 5 de juny. Des de Serveis Socials de Vinalesa col·laboren en el procés de tramitació acompanyant les persones interessades en el procés de sol·licitud.

Com a novetat respecte de la convocatòria de l'any passat, l'ajuda pot arribar a ser del 50% de la renda de lloguer: es concedeix una subvenció del 40% de la renda de lloguer amb càrrec a les ajudes del Ministeri de Foment, Pla Estatal d'Habitatge, igual que en les anteriors convocatòries i es pot concedir un 10% addicional a càrrec de la GVA, per a les situacions de vulnerabilitat econòmica (novetat). D'aquesta forma, amb una única convocatòria d'ajudes al lloguer, evitem duplicitats de convocatòries, la qual cosa agilita el treball de tramitació. Aquestes situacions de vulnerabilitat econòmica, les han d'informar els Serveis Socials Municipals.

Les sol·licituds s'emplenen mitjançant formulari electrònic. Amb signatura digital es poden tramitar des de qualsevol punt sense necessitat de desplaçar-se. Sense certificat, caldrà emplenar-lo digitalment però presentar-lo per registre, servei que a l'Ajuntament de Vinalesa s'ofereix.

Podeu ampliar informació a la web de la conselleria: http://www.habitatge.gva.es/ca/web/vivienda-y-calidad-en-la-edificacion/...

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30