Formulari de cerca

Centre de Dia
Les persones usuàries del Centre de Dia visiten la platja de la Pobla de Farnals

Un grup de més de 15 usuaris d’entre 80 i 90 anys del Centre de Dia de Vinalesa van visitar, el passat 20 de juliol, les instal·lacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda de la Pobla de Farnals

27/07/2017

Un grup de més de 15 usuaris d’entre 80 i 90 anys del Centre de Dia de Vinalesa van visitar, el passat 20 de juliol, les instal·lacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda de la Pobla de Farnals. El grup va poder gaudir de les cadires adaptades col·locades dins de l’aigua, de la zona d’ombra i de l’espai habilitat en la platja per a ells.

“S’ho van passar molt bé. Tot el que siga canviar les rutines i fer coses diferents, com anar a la platja, els encanta”, explica Verònica Salguero, infermera i coordinadora del Centre de Dia Pere Bas. A més, “eixe dia férem un pícnic i menjarem coses diferents de les que habitualment posem al centre, i això també els agrada molt”, comenta Salguero.

Els excursionistes van estar acompanyats durant tot el dia de personal qualificat i format. “Anàrem un terapeuta, una psicòloga, una infermera i un treballador social”, afirma la coordinadora. “No només són persones qualificades, sinó que tots els usuaris les coneixen del Centre i tenen molta confiança amb elles. Un requisit indispensable quan treballes amb gent
gran”, continua.

El contacte amb la natura i les activitats culturals formen part dels esdeveniments que tots els anys s’organitzen al Centre de Dia. “Abans que arribe l’hivern farem alguna activitat cultural, com visitar la Biblioteca de Sant Miquel dels Reis, que és on anàrem l’any passat”, afirma Salguero.

“Cada eixida requerix molta preparació prèvia perquè hem de buscar llocs on tots puguem descansar i donar resposta a les nostres necessitats”, explica. Un esforç que tots els usuaris i les seues famílies agraïxen, perquè els fan la vida una miqueta més divertida.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31