Formulari de cerca

  • Concert de la banda juvenil de la SRM a l’Espai Cultural La Nau per a l’alumnat de l’Escola d’Estiu.
Estiu
Musicalesa, una manera alternativa d’entendre l’estiu al nostre poble

Ahir es tancà una edició de l'Escola d'Estiu i el Campament Urbà dedicats a la música amb un concert de la banda Ramonets i els adolescents participants en el Campament Urbà

1/08/2017

L'últim dia de juliol es tanquen les portes de l’Escola d’Estiu i del Campament Urbà amb la gran festa d’acomiadament a la coberta del poliesportiu municipal. Este mes d’intenses activitats s’arredoní amb el concert de la banda Ramonets, un grup de rock per als més menuts, que anà precedit per l’actuació dels adolescents participants en el Campament Urbà.

No debades, el lema de la campanya estival d’enguany ha estat Musicalesa, una iniciativa pensada per a acostar la música als 187 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i als 53 adolescents d’entre 13 i 17 anys que han gaudit de les activitats organitzades per l’Ajuntament de Vinalesa.

A l’Escola d’Estiu, durant cada setmana s’han desenvolupat dinàmiques, jocs i tallers relacionats amb un estil de música diferent: clàssica, rap, tradicional, jazz i rock. El treball, dut a terme per monitors amb titulació procedents de la borsa d’ocupació local, s’ha realitzat des d’una perspectiva alternativa, prioritzant l’educació no formal amb un aprenentatge basat en la diversió i amb actuacions didàctiques setmanals de la mà de la Banda Juvenil de la Societat Renaixement Musical (30 de juny), Suquet de Rap (7 de juliol), Esmutrad (14 de juliol), Tofolets (21 de juliol) i el concert de Ramonets (31 de juliol).

Els joves també s’han embegut de música al Campament Urbà. L’organització ha posat al seu abast instruments en diferents sales de l’Espai Jove, on han desenvolupat classes de guitarra, baix, bateria i expressió oral.

També han realitzat esports alternatius, com ara el kin ball, que promou la cooperació, el joc net, la integració de les persones amb menys habilitats i la igualtat de gènere, donat que els 3 equips que juguen cada partida han de ser mixtes. Les jornades del Campament Urbà han finalitzat amb un refrescant bany a la piscina municipal.

  • Concert de Ramonets a la Festa d'Acomiadament
  • L’aula d’infantil realitza treballs manuals a una classe del col·legi públic
  • Concert de la banda juvenil de la SRM a l’Espai Cultural La Nau per a l’alumnat de l’Escola d’Estiu
  • Una classe de l’Escola d’Estiu visiona una pel·lícula
  • Joc d’exterior de l’Escola d’Estiu
  • Activitats aquàtiques a la piscina municipal
  • Participants en el Campament Urbà
  • Campionat de tenis taula a l’Espai Jove
  • Grup de rock dels joves del Campament Urbà, que assagen a l’Espai Jove per a la festa de cloenda de l’activitat
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31