Formulari de cerca

Setmana del Llibre
Se celebra la Setmana del Llibre amb activitats per als escolars del municipi

Vinalesa tots els anys celebra esta efemèride amb diferents activitats, les quals enguany han estat centrades al voltant dels escolars de la localitat entre els dies 9 i el 13 d’abril

20/04/2018

El 23 d'abril de 1616 varen morir Cervantes, Shakespeare i Garcilaso de laVega.La UNESCO,per a retre un homenatge mundial al llibre i els seus autors,i encoratjar a tots, en particular a les persones més joves,a descobrir el plaer de la lectura,va escollir esta data per a celebrar el Dia Internacional del Llibre.Vinalesa tots els anys celebra esta efemèride amb diferents activitats, les quals enguany han estat centrades al voltant dels escolars de la localitat entre els dies 9 i el 13 d’abril.

Per a l’alumnat d’Infantil i Primària dels dos col·legis de la població, el CEIP José Blat Gimeno i el Santa Joaquina deVedruna, s’ha desenvolupat a la Biblioteca el contacontes infantil “El xicotet príncep”, a càrrec de la companyia Rebombori Cultural. L’espectacle s’ha embastat especialment per a enguany, coincidint amb el 75 aniversari de l’obra més coneguda de l’escriptor francés Antoine de Saint-Exupéry. Maria Rosario Ros Pardo, bibliotecària de Vinalesa, ha destacat la qualitat de totes les funcions, “que han variat i s’han adaptat a les edats dels espectadors”.

La mateixa companyia s’ha encarregat de representar l’obra “Creativas en paro” per al jovent de secundària. L’espectacle fa un recorregut en clau d'humor que revela la situació de la dona: igualtat, figures femenines rellevants i oblidades i conscienciació contra la violència de gènere,entre altres temes destacats i d’importància vital per a la conformació de la personalitat de les persones adolescents.

Des de la regidoria de Cultura de Vinalesa es treballa periòdicament amb el foment lector, mitjançant la programació de contacontes per als més menuts del poble i amb la continuïtat, a través de Joan Enrique Iriarte, de grups de lectura que estudien i analitzen les obres d’autors,amb presentacions periòdiques que compten amb l’assistència dels escriptors.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31