Formulari de cerca

Escola d'Estiu
Conciliació amb l’escola d’estiu i el campament urbà juvenil

Enguany l’escola d’estiu porta el nom “Vinalescena” i estarà centrada en el teatre

29/05/2018

La 30 edició de l’escola d’estiu de Vinalesa tindrà lloc entre el 25 de juny i el 31 de juliol. Esta iniciativa, dirigida a xiquetes i xiquets d’entre 3 i 10 anys,oferix un espai on els joves del municipi poden passar part de les seues vacances realitzant activitats divertides i formatives. A través d’ella, l’Ajuntament oferix una important eina de conciliació familiar.

Enguany l’escola d’estiu porta el nom “Vinalescena” i estarà centrada en el teatre. Així, els xiquets i xiquetes participaran en diferents activitats a través de les quals descobriran este art. A banda d’això, diàriament visitaran el poliesportiu on practicaran natació i altres activitats esportives. Els divendres seran espacials, ja que es faran eixides i altres activitats diferents de les desenvolupades la resta de dies.

D’entre les diferents accions, destaca la nit dels farolets,que se celebrarà el 27 de juliol.Durant el matí,els xiquets i xiquetes de l’escola d’estiu construiran els seus propis fanals amb veles i un meló i a la nit es realitzarà una cercavila pels carrers del poble. Posteriorment, el veïnat podrà disfrutar de representacions teatrals. La finalitat és que els infants disfruten aprenent.

Entre els objectius concrets de l’edició d’enguany s’inclouen el foment de la creativitat i la participació,l’aprenentatge de noves vies de comunicació i expressió o l’augment de la confiança personal.

Per als joves d’entre 11 i 16 anys s’ha organitzat un any més el campament urbà.Entre el 2 i el 31 de juliol, les persones participants realitzaran a l’Espai Jove diferents activitats relacionades amb els mitjans de comunicació digitals de masses. Amb esta iniciativa es pretén oferir una alternativa d’oci saludable i formatiu als adolescents de Vinalesa així com crear un teixit social sòlid.

El termini d’inscripció per a l’escola d’estiu estarà obert entre el 28 de maig i l’11 de juny i el del campament urbà, entre l’11 i el 25 de juny.

Matrícula de l'Escola d'Estiu
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31