Formulari de cerca

Setmana del Llibre
Espectacles per a escolars amb la Setmana del Llibre

Al voltant del 23 d’abril se celebra la Setmana del Llibre que enguany vindrà carregada d’activitats per als escolars de la localitat

9/04/2018

És important estimular des de ben menuts als xiquets i xiquetes en l'hàbit de la lectura, ja que serà molt important per al seu desenvolupament posterior. No cal esperar al fet que sàpiguen llegir, perquè hui en dia hi ha moltes formes d'introduir-los en el meravellós món dels llibres.

Des de l’Ajuntament de Vinalesa es realitza un gran esforç per tal d’oferir durant tot l’any una programació estable d’activitats de foment de la lectura entre la població més jove. Així, de forma habitual es realitzen sessions gratuïtes de contacontes infantils l’últim divendres de cada mes en la biblioteca municipal.

A més, al voltant del 23 d’abril se celebra la Setmana del Llibre, que enguany vindrà carregada d’activitats per als escolars de la localitat. Entre el 9 i el 13 d’abril, per a l’alumnat d’infantil tindrà lloc el contacontes anomenat “El refugi dels monstres oblidats”, inspirat en les llegendes que parlen de monstres valencians, com la Tarasca, el Drac del Patriarca, els Donyets o el temut Home del Sac. Per als xiquets i xiquetes de primària es realitzarà una adaptació de la novel·la curta "El principito", que l’escriptor francés Antoine de Saint-Exupéry va crear fa ara 75 anys i que ha estat traduïda a més de 250 idiomes i dialectes.

Finalment, l’estudiantat d’ESO del Vedruna gaudirà amb l’obra de teatre "Creativas en paro", un espectacle en clau d’humor que tracta aspectes al voltant de la igualtat, el rol actual de la dona i la conscienciació contra la violència de gènere.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31