Formulari de cerca

Juliol a la fresca
Teatre, concerts i sopars en el Juliol a la Fresca

Vinalesa ha gaudit un any més d’una variada programació dins la campanya del Juliol a la Fresca, organitzada per l’Ajuntament per tal d’apropar a la ciutadania una oferta cultural de qualitat

31/07/2017

Vinalesa ha gaudit un any més d’una variada programació dins la campanya del Juliol a la Fresca, organitzada per l’Ajuntament per tal d’apropar a la ciutadania una oferta cultural de qualitat.

Les activitats començaren el 8 de juliol amb el concert d’estiu de la banda de la Societat Renaixement Musical, que va estrenar el pasdoble “Puchol II”, composat per José María García Montal.

 

El diumenge dia 9, l'Escola Municipal de Teatre oferí al públic de Vinalesa una vetlada de microteatre a diferents espais del Centre Cívic, amb la interpretació de les obres de Vicent Marco La pitonessa, El Jalipote de l'agüela i En braguesbaix la direcció d’Ita Aagaard.

 

El pilotari Xavier Puchol tornà a ser protagonista el 13 de juliol, amb la projecció al pati de la Fàbrica del documental Puchol II, produït pel grup de pilota 2.0.

 

El divendres 21 es reprengué la programació amb la cercavila i el concert del grup 40 Funk Brass Band, i el dia 27 finalitzà la campanya del Juliol a la Fresca amb l’actuació de la Big Band de la SRM.

 

Durant aquests dos últims actes els veïns i veïnes que hi assistiren tingueren l’oportunitat de sopar en un immillorable ambient.

  • L'alcaldessa Alba Cataluña i el regidor de cultura Ferran Pardo fent entrega d'un record a Puchol II i al compositor del pasdoble Jose Maria García Montal
  • Projecció del documental Puchol II al Pati de la Fàbrica
  • L'Escola Municipal de Teatre actuant a l'espectacle 'Microteatre'
  • L'Escola Municipal de Teatre actuant a l'espectacle 'Microteatre'
  • 40 Funk Brass Band a l'espectacle de marching
  • 40 Funk Brass Band a l'espectacle de marching
  • Concert de la Simphonic Big Band de la Societat Renaixement Musical mentre el públic sopa al Pati de la Fàbrica
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31