Formulari de cerca

Cultura
Vinalesa es prepara per a celebrar el Nadal
22/12/2017

Retrobaments familiars,temps de qualitat amb els nostres éssers volguts, il·lusió per l’any que comença i, també, la nostàlgia de les absències.Cadascú viu el Nadal d’una forma molt personal, però tots tenim algun moment de reflexió,de compartir amb intensitat i de regalar somriures amb més facilitat que durant la resta de l’any.

Sovint les famílies tenen dificultats per a conciliar el treball amb les vacances dels menuts, per la qual cosa l’Escola de Nadal de l’Ajuntament s’ha convertit per a molts en una ferramenta indispensable per a deixar els xiquets i les xiquetes durant unes hores en bones mans, aprenent els valors de la convivència mentre juguen i fan activitats relacionades amb esta època de l’any.

El tradicional cant de Nadales de l’alumnat de l’Escola de Música Mestre Esteban Esteve pels carrers de Vinalesa és un dels moments més entranyables, així com l’esperada visita del Visir Reial, que replega les cartes dels veïns i veïnes per a fer-les arribar als Reis d’Orient.

Amb el nou any arriben els nous propòsits, i mentre la infantesa continua compartint moments especials a l’Escola de Nadal, les persones grans ultimem els detalls per a rebre a Ses Majestats. La festa del 5 de gener, amb la Cavalcada i l’ofrena al xiquet Jesús, és viscuda per tot el veïnat amb molta expectació. Els menuts perceben la màgia de la Nit de Reis i els majors es contagien de la seua il·lusió.

La Corporació de Vinalesa desitja que tota la població tinga unes bones festes.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31