Formulari de cerca

Institucional
Visita del President de la Diputació de València a Vinalesa

Ahir ens visità el president de la Diputació Jorge Rodríguez amb motiu del conveni signat entre els dos consistoris per a la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol de Vinalesa

6/03/2018

Ahir el president de la Diputació de València visità Vinalesa amb motiu del conveni signat entre els dos consistoris per a la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol de Vinalesa.

Fou rebut a les portes de l'Ajuntament per la corporació municipal amb l'alcaldessa Alba Cataluña al capdavant que l'acompanyà per tal que signara al Llibre d'Honor de l'Ajuntament. A continuació presentà el pla d'inversions de la Diputació per a la comarca de l'Horta Nord.

La visita finalitzà al poliesportiu. Abans d'anar al futur camp de gespa, la comitiva visità el Carrer de Pilota Puchol II on l'alcaldessa volgué recordar l'alcalde Julio Martínez Blat, impulsor del model de gestió esportiva al nostre poble i que durant els anys del seu mandat havia reivindicat davant les institucions supramunicipals la construcció que ara es farà realitat.

A continuació, ja en el camp de futbol, prengueren la paraula el President Jorge Rodríguez, Alba Cataluña i Joan Orts, capità de l'equip juvenil del Vinalesa Futbol Base.

El president recordà que Vinalesa és el darrer municipi amb camp de terra i volgué felicitar al nostre poble per fi es farà justícia després de tants anys de reivindicació.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31