Formulari de cerca

L’Espai Cultural La Nau rep el nom de Julio César Martínez Blat

Julio César Martínez Blat va dedicar bona part de la seua vida a convertir Vinalesa en un municipi modern, acollidor i amable amb les persones que residim. Durant els 18 anys que va assumir l’alcaldia del poble, va treballar per aconseguir un major benestar per a les persones i per fer possible la dotació d’infraestructures al servei de la població. Un dels projectes que va aconseguir materialitzar, després d’anys de lluita i de gestions intenses amb altres administracions, va ser la rehabilitació integral de l’Espai Cultural La Nau.

29/10/2018

Des que va faltar l’alcalde, diferents iniciatives ciutadanes sol·licitaren a l’Ajuntament un reconeixement a la seua tasca de govern. La Societat Renaixement Musical va encapçalar una campanya per a recollir signatures que presentaren al registre d’entrada municipal. Amb la iniciativa sol·licitaven que justament este edifici passara a denominar-se Espai Cultural La Nau Julio César Martínez Blat.
El plenari de la Corporació va aprovar el passat 25 de setembre, per majoria absoluta, atendre la petició realitzada per centenars de veïns i veïnes del poble. Es va materialitzar el 9 d’Octubre, un dels dies festius més importants a Vinalesa, amb el descobriment d’una placa a l’entrada del centre cultural que porta el nom de l’alcalde. La que ha sigut durant molts anys la seua companya de viatge, Xaro Gallent, va ser l’encarregada de descobrir la cortineta en un acte de reconeixement molt emotiu al qual varen assistir amics, familiars i molts veïns i veïnes de la localitat.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30