Formulari de cerca

Música
Smussa i Retrotheme en concert a l’Espai Cultural La Nau

Les bandes locals demostren que al nostre poble no hi falta talent musical

17/04/2018

La música en directe va ser la protagonista el 13 d’abril a l’Espai Cultural La Nau durant l’esdeveniment “Directe a la Nau”,una iniciativa presentada per la regidoria de Joventut que va comptar amb les actuacions de Smussa i Retrotheme,dos bandes del nostre municipi.

Smussa va nàixer l’any 2016 de la mà de Víctor i David, dos veïns del poble. La formació la completa Jose,de Montcada.Els dos vinalesins, a més de cosins,ja fa 25 anys que toquen junts en diferents formacions com El gordo y el gato o Biskuti. Durant el concert a Vinalesa, Smussa va presentar la seua proposta: lletres en valencià i un eclecticisme derivat dels diferents gustos i influències de cadascun dels seus membres: pop, rock i metall es fusionen en els temes que el grup va interpretar durant el concert a la Nau.

“Tocar en el teu poble és una cosa molt especial”,comentaVíctor. “Crec que pot contribuir a fer que els joves de Vinalesa s’animen i comencen les seues bandes, i això és molt important”,afegix. També Ivan, integrant de la jove banda Retrotheme, va disfrutar de l’experiència. El de la Nau va ser el primer concert del grup, format fa aproximadament 3 mesos per tres joves que no superen els 20 anys. “Està guai començar al lloc d’on tu eres”, expressa el vinalesí. Rock alternatiu dels 90 i influències de l’escena garage madrilenya actual són la manera en què esta banda es presenta.Els seus membres estan actualment finalitzant el seu primer EP.“Compartirem pròximament la nostra música aYoutube i Bandcamp”,informa el músic amb excitació.

La del 13 d’abril va ser, en definitiva, una mostra que al nostre poble no hi falta talent musical.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31