• Biblioteca Municipal
Biblioteca

Gran espai condicionat per a l'estudi i el préstec dels fons bibliogràfics. Compta actualment amb 9.842 llibres. Així mateix compta amb ordinadors i connexió a internet. Ofereix una programació estable d'activitats d'animació lectora dirigides al públic infantil

A més, es localitza l'arxiu històric dels Trènor, propietaris de la Reial Fàbrica de la Seda (s. XVIII), edifici on es troba la Biblioteca. L'arxiu conté un gran nombre de documents que donen fe de l'activitat industrial de la fàbrica de Vinalesa en particular i de la vida mercantil de la família Trénor en general.

 

Horari de la biblioteca:

Vesprades de 16:00 a 20:00 h de dilluns a divendres.

Consultar el Catàleg de la Biblioteca Municipal de Vinalesa

 

  4 de Novembre a las 12:30
  eBiblio és un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’internet.

  eBiblio posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que li permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics. Per a fer-ne ús s'ha de disposar del carnet d'usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.

  Si no disposeu del carnet, podeu dirigir-vos a la Biblioteca Municipal de Vinalesa per a sol·licitar-la. La vostra adreça de correu electrònic haurà de figurar entre les dades que inclogueu en la sol·licitud del carnet de la biblioteca. Amb una clau d'accés que vos proporcionaran a la biblioteca podreu accedir a la plataforma de préstec de llibres electrònics eBiblio.

  Per als dispositius mòbils podeu instal·lar-vos l’app eBiblio Comunitat Valenciana.
  Més informació a la Biblioteca Municipal de Vinalesa i en la pàgina web d'eBiblio Comunitat Valenciana: http://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/?locale=va#index

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30