Formulari de cerca

Esports

Diego Perona Martínez

Regidor: Diego Perona Martínez

areaesports@vinalesa.org

L'esport ocupa un lloc preferencial en la nostra societat. Per això, tots els que treballem directament compartint responsabilitat en esta apassionant matèria, sabem l'important repte que suposa satisfer la demanda creixent dels ciutadans, incorporant-ho al seu dia a dia de la manera més satisfactòria possible.
L'esport i la qualitat de vida, són aspectes que des de la regidoria d'esports sempre hem considerat estretament units i per això, dediquem tots els nostres esforços a l'objectiu de millorar les condicions per a la seua pràctica i gaudiment contribuint activament en la millora i modernització de les infraestructures esportives del poble.
No en va, podem afirmar que ens trobem al nivell dels pobles mes avançats del nostre entorn en el que a oferta esportiva es referix sent referència en molts casos pel bon fer dels nostres tècnics i monitors. És per això que hem enfocat els nostres esforços a mantindre eixe alt nivell i seguir millorant-ho en anys successius.
Una de les àrees on més il·lusió posem són les nostres Escoles Esportives Municipals, dotant-les d'eixe aspecte educatiu i de relacions humanes tan necessàries d'introduir des d'edats primerenques per a reforçar l'aspecte social, educacional  i de treball en equip dins de l'esport, comptant per a  este objectiu amb un magnific equip de treball format per monitors i tècnics qualificats amb una professionalitat i un esperit de servici, com no podria ser d'una altra forma, integrant educació i esport per a aconseguir bons esportistes i millors persones.
La seguretat, l'accessibilitat o la sostenibilitat entre altres han sigut i són els paràmetres de gestió que guien la nostra acció. Som conscients que eixe és el camí per a la millora de la qualitat de les infraestructures i que eixe treball és el que repercutix positivament i de manera directa en els ciutadans i el seu contacte amb l'esport.
En esta direcció i amb eixe objectiu hem dirigit les polítiques des de la nostra regidoria, tant d'inversió com d'ordenació, procurant sempre optimitzar el nostre paper de suport als diferents clubs i activitats, compartint objectius comuns i ubicant al ciutadà en relació amb l'esport per damunt de tot.


Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vinalesa, hem iniciat un nou procés de planificació estratègica de l'àrea. El primer pas, seguint amb el nostre propòsit d'oferir un bon servei, és conèixer el grau de satisfacció de la població en els programes que oferim.

Agrairíem que ens donares la teua opinió emplenant l’enquesta que pots trobar al següent link https://t.co/lZl48yIqFj

Sols has de dedicar 2 minuts del teu temps i pots fer-ho des de l'ordinador o des de qualsevol smartphone amb connexió a internet.


 

Vídeos:

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30