Formulari de cerca

Comunicació
L’espai web municipal ja és accessible

L’Ajuntament de Vinalesa ha implantat el servei “Inclusite” a l’espai web municipal, una eina que facilita l'accés als continguts i serveis digitals

9/01/2018

El departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Vinalesa ha implantat el servei “Inclusite” a l’espai web municipal, una eina que facilita l'accés als continguts i serveis digitals. La iniciativa es presenta com una solució innovadora capaç de proporcionar una major accessibilitat i utilització del web per a totes les persones usuàries d'Internet,independentment de la seua edat o capacitats.

Gràcies a la seua interfície intel·ligent, el servei és capaç d'adaptar-se a les necessitats específiques de cada ciutadà, ja que permet diferents modalitats de navegació web (amb el teclat, amb comandaments de veu, amb sons, lectors de pantalla o interfícies especialitzades). És una solució universal, capaç de funcionar sobre qualsevol plataforma i en els navegadors més usats. No té cap cost per als usuaris, no necessita programari ni maquinària addicional, més enllà dels instruments que utilitzen les persones per a interactuar a través d’Internet. A més, és un espai web adaptable, perquè es pot seleccionar la manera de navegació més adient.

El servei “Inclusite”, a més, no afecta en res al disseny o funcionalitat de la pàgina web,ja que no és necessari modificar el seu codi. És accessible per a totes i tots, en ser testada amb la col·laboració de persones amb capacitats diverses. Està sempre disponible i es pot accedir a ella des de qualsevol ordinador i en qualsevol lloc. Una aportació compromesa amb la societat que ubica a l’Ajuntament de Vinalesa en capdavanter en l’ús de les noves tecnologies de la informació.

La ferramenta està desenvolupada per la Unitat d’Informàtica Municipal de la Diputació de València amb el gestor de continguts “Portals Municipals”, encaminat a facilitar la incorporació de les noves tecnologies de la informació en les administracions locals per tal d’aconseguir una administració pública moderna, propera, eficaç, transparent, àgil i, ara també, accessible.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31