Formulari de cerca

Participació
Primeres conclusions del procés de participació "Vinalesa pren la paraula"

La iniciativa està arribant a les seues últimes sessions de treball amb la pròxima reunió de devolució de conclusions i la futura sessió oberta de presentació de resultats

28/11/2017

L’Ajuntament de Vinalesa està duent a terme un procés de participació ciutadana, amb el nom “Vinalesa pren la paraula - Horitzó 2019”, perquè els veïns i veïnes del municipi tinguen un impacte més directe sobre les polítiques i decisions municipals.

Esta iniciativa ha suposat la creació d’un grup motor format per figures destacades del teixit associatiu del poble que han anat realitzant aportacions per a millorar la localitat pel que fa als espais públics, infraestructures i equipaments, mobilitat, promoció econòmica, educació, salut i benestar social i accessibilitat de l’administració local. També ha tingut lloc un taller obert a la ciutadania amb què s’han completat les propostes del grup motor.

Amb les primeres conclusions s’ha elaborat un primer esborrany, que s’ha traslladat a l’equip de govern perquè realitze una anàlisi i decidisca sobre quines línies es pot actuar, quines s’estan treballant des de les diferents regidories i si cal incidir més o explicar millor el que s'està fent.

El pròxim 30 de novembre l’Ajuntament es reunirà amb el grup motor per a realitzar un intercanvi d’opinions i, posteriorment, hi haurà una reunió oberta amb el veïnat on es donaran a conéixer els compromisos que els polítics municipals assumixen derivats de les aportacions veïnals realitzades al llarg del procés participatiu. L’informe resultant que recull les principals conclusions es pot consultar a l’espai web de l’Ajuntament de Vinalesa.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31