Formulari de cerca

Participació
S’inicia un procés de participació ciutadana

"Vinalesa pren la paraula; horitzó 2019" és un diagnòstic veïnal que ve realitzant-se durant tot el mes d'octubre

24/10/2017

“Vinalesa pren la paraula: horitzó 2019” és un procés de participació ciutadana engegat per l’Ajuntament per a detectar quines necessitats i potencialitats té el poble basant-se en les opinions dels veïns i veïnes, perquè tinguen una influència més directa en la política municipal.

Una empresa especialitzada s’ha encarregat de seleccionar a algunes de les persones més actives del teixit associatiu del municipi per tal de configurar un grup motor: representants dels diferents sectors poblacionals com ara els joves, les dones, les falles o els col·lectius vinculats a la cultura i l’esport, a través dels quals es puga arribar a tanta gent com siga possible.

Durant les primeres dues sessions de treball del grup motor es va realitzar un diagnòstic de la situació actual del poble centrat en quatre matèries: civisme i espai públic, mobilitat, infraestructures i benestar social. Algunes de les necessitats apuntades foren una major neteja dels parcs, més parades d’autobús, la construcció d’una Casa de la Cultura o la manca d’habitatges de protecció social per a joves.

El dijous vinent 26 d'octubre està prevista la realització del primer taller de diagnòstic obert a la participació de tots els veïns i veïnes. Les conclusions de totes les sessions s’aniran publicant a l’espai web habilitat per a tal.

L’Ajuntament s’ha compromés a executar un parell d'iniciatives que siguen viables en funció de criteris tècnics i econòmics abans que acabe la legislatura.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31