Formulari de cerca

 • Dia de l'Arbre 2018
Sostenibilitat
Arbres fruiters, planta'ls a milers és el lema triat per al Dia de l'Arbre a Vinalesa

La Regidoria de Sostenibilitat i Agricultura proposa apadrinar un fruiter amb la celebració del Dia de l’Arbre del proper 10 de febrer

1/02/2018

La Regidoria de Sostenibilitat i Agricultura ha organitzat per al dia 10 de febrer una jornada commemorativa del Dia de l’Arbre. Durant l’activitat, centrada en els fruiters, es plantarà vegetació d’este tipus al costat del parc del Carraixet com, per exemple,magraners,figueres,llimeres, nesprers, garroferes o pruneres. A continuació,hi haurà una xocolatada en col·laboració amb la Falla dels Xiquets i els forns del poble per a totes les persones assistents.

Les famílies, associacions, clubs esportius, centres educatius,o qualsevol persona que ho desitge, podran apadrinar algun d’estos arbres. Pròximament anunciarem el procediment a través de les xarxes socials i la web municipal.

 • 2 de Febrer a les 12:45
  Dia de l’Arbre - Apadrina un fruiter
  • Dia de l’Arbre - Apadrina un fruiter

  La Regidoria de Sostenibilitat i Agricultura vos convida a la celebració del Dia de l’Arbre.

  Els arbres són tan importants que a més de tindre el seu dia internacional són essencials per a la nostra supervivència ja que ens proporcionen oxígen, aliments i ombra i fins i tot enriqueixen el paisatge amb els seus colors estacionals.

  Enguany, baix el lema “Arbres fruiters, planta’ls a milers”, la festa tindrà lloc junt al parc del Carraixet, on plantarem fruiters com magraners, ginjolers, figueres, llimeres, nisprers, garroferes, codonyers o pruneres. Tancarem la vesprada amb la tradicional xocolatada gràcies a la col•laboració de la Falla dels Xiquets i els forns de Vinalesa.

  Aquelles famílies, associacions, entitats culturals i clubs esportius de Vinalesa que ho desitgen podran apadrinar un fruiter. Per a participar envieu-nos a mediambient@vinalesa.org l’arbre del llistat anterior que més vos agrada. Els fruiters s’adjudicaran per ordre d’arribada dels missatges.  

  Amb esta iniciativa volem crear un vincle entre els vinalesins i les vinalesines i el patrimoni arbori. Per això, una vegada plantats ens agradaria que envieu fotos a les xarxes socials contant-nos com creix el vostre arbre.

  Vos esperem el proper dissabte 10 de febrer a les 16:30 hores.

Sostenibilitat i Agricultura

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28