Formulari de cerca

Sostenibilitat
Campanya per a reduir els residus plàstics

La regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Vinalesa ha desenvolupat una campanya que té com a objectiu fomentar la reutilització de gots de plàstic durant les festes d'Octubre. El consistori va repartir recipients d'este tipus fabricats amb un material durador entre les comissions de festes i en el bar del Centre Cívic.

17/10/2018

Quan veïns i veïnes demanen una beguda, se'ls servirà en estos gots, els quals podran ser reomplits cada vegada que es realitze una consumició. A més, s'ha realitzat un disseny propi per als recipients i la seua superfície estarà serigrafiada amb un logo i un lema.

Amb esta iniciativa, l'Ajuntament pretén reduir la generació de residus plàstics durant les festes de Vinalesa, un material que tarda moltíssims anys en descompondre's i que, si no es tracta correctament, acaba en moltes ocasions abocat a la mar, on representa un enorme perill per a l'ecosistema. Els gots reutilitzables resulten molt més respectuosos amb el medi ambient, ja que en compte de ser usats una única vegada i llançats al fem, es poden reomplir tantes vegades com es desitge.

"Amb esta mesura, l'Ajuntament vol apostar una vegada més per la sostenibilitat", explica Víctor Martínez, regidor del departament. "Tots i totes hem vist imatges a la televisió de com les tones de plàstic tirades en els oceans estan posant en perill la vida marina i, a la llarga, la vida de tot el planeta", afegeix. "Acabar amb este problema està en les nostres mans", conclou l'edil.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30