Formulari de cerca

Residus
Campanya solidària de recollida d’ordinadors per a reciclar-los

Fins al 18 de gener podeu portar els ordinadors (a partir de Pentium 4 i posterior) al punt de recollida que hem habilitat a l’Ajuntament de Vinalesa en horari d’atenció al públic

20/12/2017

S’apropa el Nadal i des de la regidoria de Sostenibilitat es posa en marxa de nou una campanya solidària. Enguany, recollirem aquells ordinadors vells o espatllats que tenim per casa i que ja no volem o necessitem, perquè tinguen una segona vida.

TeSo, Telecomunicaciones Solidarias, és una ONG valenciana que s’encarregarà de reparar-los i cedir-los gratuïtament a entitats socials sense afany de lucre. Funciona des del 2001, donant ordinadors restaurats a centres d’acollida de menors o de reinser i de persones en risc d’exclusió social, centres d’escolarització de xiquets i xiquetes de Burkina Faso, així com també a entitats com Enginyeria sense Fronteres o Movimiento por la Paz, entre molts altres.

També impartixen xerrades de divulgació,organitzen tallers i festes de reciclatge, assessoren sobre equipament tecnològic o informàtic a associacions i realitzen cursos de formació al voltant de disseny web, informàtica i noves tecnologies.

La campanya a Vinalesa pretén sensibilitzar sobre la quantitat de residus electrònics que la societat genera i planteja una alternativa al model de comprar, usar i llençar. Quan els ordinadors es porten als ecoparcs, la majoria dels seus components s’aprofiten i són reutilitzats, però de vegades poden acabar als abocadors de països en vies de desenvolupament, on s’incineren i contaminen l’aire, el sòl i l’aigua.

Per tot això, des del dilluns 18 de desembre i fins al 18 de gener, podeu portar els ordinadors (a partir de Pentium 4 i posterior) al punt de recollida que hem habilitat a l’Ajuntament de Vinalesa en horari d’atenció al públic.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31