Formulari de cerca

Educació Ambiental
Vinalesa celebra la Nit de les Rates Penades amb una eixida nocturna

Esta iniciativa es realitza internacionalment amb el nom de “Bat Night” i a Vinalesa es celebrarà enguany per primera vegada

27/07/2017

Vinalesa celebrarà demà divendres 28 de juliol la Nit de les Rates Penades. Es tracta de la I edició de l’activitat al nostre municipi, que es desenvoluparà gràcies a la col·laboració de l’Associació Espanyola per la Conservació i l’Estudi de les Rates Penades (SECEMU), que promou la protecció d’esta espècie animal en tot l’estat espanyol.

L’esdeveniment començarà a les 20 hores a l’Espai Jove, on hi haurà instal·lada una exposició sobre la biologia d’estos mamífers, els seus costums alimentaris i migratoris, com volen i s’orienten, les amenaces que pateixen i les mesures de conservació que cal posar en marxa. Esta exposició ja es pot visitar a la Biblioteca Municipal.

Posteriorment, farem una passejada pels voltants del barranc del Carraixet per escoltar i identificar les espècies que viuen a l’horta amb l’ajuda d’aparells detectors d’ultrasons. Esta iniciativa es realitza internacionalment amb el nom de “Bat Night”. És un esdeveniment on participen més de 30 països i és una activitat familiar molt xula i ideal per a conéixer estos fantàstics animals, que ens ajuden a lluitar contra els mosquits i a combatre les plagues agrícoles.

Totes aquelles persones que vulguen vindre poden apuntarse a les oficines de l’Ajuntament, enviant un correu electrònic a mediambient@vinalesa.org o un missatge privat a la pàgina del Facebook Sostenibilitat Vinalesa.

Per a gaudir al màxim de l’activitat cal portar entrepà, beguda i una llanterna menudeta.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31