Servei Municipal WhatsApp

El Servei Municipal de WhatsApp és una ferramenta comunicativa de l'Ajuntament de Vinalesa per als usuaris de la coneguda aplicació (APP) que estiguen interessats en rebre al seu telèfon mòbil la informació d'interés municipal, els bans o l'agenda d'activitats programades a la localitat.

Per a donar-se d'alta al servei a través del número 619.536.806 només cal:

  1. Afegir el número del Servei Municipal de WhatsApp (619.536.806) a l'agenda telefònica de l'usuari/a.
  2. Enviar al número del Servei un missatge amb la paraula "ALTA"
  3. En el moment que el personal tècnic de l'Ajuntament dispose afegirà el nou o nova usuària a la llista de difusió del Servei.

Es tracta d’un canal de comunicació unidireccional, destinat a les notificacions per part de l’Ajuntament de Vinalesa, pel que no respondrà ni a les telefonades ni als missatges escrits. Per a contactar amb l’Ajuntament cal seguir fent-ho pels canals habituals.

L'Ajuntament respectarà i farà un ús responsable de les dades de tipus personal que es puguen derivar de l'utilització del Servei.

Per donar-se de baixa del Servei només caldrà enviar al mateix número la paraula "BAIXA" i en el moment que el personal encarregat de gestionar dispose, esborrarà de la llista de difusió el número i així es deixaran de rebre missatges per part de l'Ajuntament de Vinalesa