Ocupació

Un dels objectius de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Vinalesa és la promoció d'ocupació i desenvolupament econòmic del municipi a través dels programes i recursos propis de l’Ajuntament o provinents d’altres institucions.
Este servici naix de la necessitat d'una coordinació entre tots els agents socials implicats en el procés de desenvolupament econòmic local i la generació d'ocupació, sent la seua finalitat l'optimització dels recursos i les possibilitats econòmiques i laborals del municipi.

D’esta forma, l’ADL gestiona:

- Agència de Col·locació: Servei dirigit a les persones aturades de Vinalesa interessades a participar en les ofertes de treball que es gestionen per a cobrir llocs de treball en les empreses de la zona o contornada que contacten amb nosaltres.
- Orientació Laboral: Assessorament individualitzat per a millorar les possibilitats d'inserció laboral de les persones desocupades del municipi, facilitant les tècniques i ferramentes necessàries per a la recerca d'ocupació.
- Auto-Ocupació: Assessorament gratuït per a persones interessades a crear una empresa, oferint informació sobre ajudes i subvencions, tràmits necessaris i direccions d’interès per a facilitar tot el procés. Estudi de viabilitat.
- Punt d’informació: Accés a informació actualitzada sobre ocupació i formació a través del nostre tauler d'anuncis (ofertes d'ocupació, borses de treball, convocatòries públiques, cursos, etc.).