Conciliació, aprenentatge i diversió amb l'Escola d'Estiu

Els 180 xiquets i xiquetes matriculats enguany en l’escola d’estiu de Vinalesa encetaren la present edició el passat 25 de juny. Gràcies a esta iniciativa, els infants d’entre 3 i 10 anys tant del poble com d’altres localitats disposen d’un espai on realitzar divertides i saludables activitats d’oci i formatives fins al 31 de juliol al mateix temps que s’oferix als pares i mares un servei de conciliació familiar.

La primera va ser una jornada d’introducció per a presentar-se i conéixer els monitors i monitores i la resta de xiquets i xiquetes. Les activitats començaren el segon dia i d’entre les realitzades va destacar l’anomenada “Biblioteca de colors”, una iniciativa del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals Lambda, que va consistir en el contacontes “El viaje de Flop” per als infants de 6 i 7 anys.

Enguany, l’escola d’estiu de Vinalesa celebra la seua 30 edició i en esta ocasió porta el nom de “Vinalescena”, ja que el teatre serà el fil conductor de les diferents activitats, amb les quals els menors podran endinsar-se en este art. Es realitza diàriament una visita al
poliesportiu on els menuts i menudes practiquen natació i altres esports i els divendres la rutina es trenca amb activitats diferents de les habituals. En definitiva, la finalitat és, com cada any,que els infants disfruten aprenent.