S’actualitzen les borses de treball de monitor i de neteja viària

L’Ajuntament deVinalesa està treballant en la confecció de les noves borses de treball local. D’una banda, ja s’ha publicat la llista de persones admeses i excloses de la borsa de treball personal laboral temporal de neteja, i ara per ara s’està treballant en la baremació de les candidatures, que donarà a conéixer pròximament.

 

Per altre costat, s’han publicat les bases per a la constitució de les borses de monitors esportius i de temps lliure per a l’Escola d’Estiu. Es poden consultar a l’Ajuntament o a la web www.vinalesa.es, i el termini de presentació de les candidatures finalitzarà el pròxim dimecres 2 de maig.

 

Pel que fa al foment del treball a la nostra localitat, mitjançant el Pla d’Ocupació de la Diputació de València, per a persones majors de 55 anys, el municipi compta amb els serveis d’una administrativa a temps complet. Treballará a les oficines de l’Ajuntament per a recolzar la tramitació de documents i altres tasques administratives durant els pròxims 5 mesos.

 

Finalment, s’està desenvolupant a Vinalesa un taller de recolçament informàtic, tots els dijous de 12 a 14 hores, mitjançant el programa “Aula Oberta”que impulsa el Consorci Pactem Nord. Les persones que hi participen compten amb l’assessorament d’un tècnic que resol qualsevol consulta relacionada amb la recerca d’ocupació mitjançant les noves tecnologies.