Smussa i Retrotheme en concert a l’Espai Cultural La Nau

La música en directe va ser la protagonista el 13 d’abril a l’Espai Cultural La Nau durant l’esdeveniment “Directe a la Nau”,una iniciativa presentada per la regidoria de Joventut que va comptar amb les actuacions de Smussa i Retrotheme,dos bandes del nostre municipi.

Smussa va nàixer l’any 2016 de la mà de Víctor i David, dos veïns del poble. La formació la completa Jose,de Montcada.Els dos vinalesins, a més de cosins,ja fa 25 anys que toquen junts en diferents formacions com El gordo y el gato o Biskuti. Durant el concert a Vinalesa, Smussa va presentar la seua proposta: lletres en valencià i un eclecticisme derivat dels diferents gustos i influències de cadascun dels seus membres: pop, rock i metall es fusionen en els temes que el grup va interpretar durant el concert a la Nau.

“Tocar en el teu poble és una cosa molt especial”,comentaVíctor. “Crec que pot contribuir a fer que els joves de Vinalesa s’animen i comencen les seues bandes, i això és molt important”,afegix. També Ivan, integrant de la jove banda Retrotheme, va disfrutar de l’experiència. El de la Nau va ser el primer concert del grup, format fa aproximadament 3 mesos per tres joves que no superen els 20 anys. “Està guai començar al lloc d’on tu eres”, expressa el vinalesí. Rock alternatiu dels 90 i influències de l’escena garage madrilenya actual són la manera en què esta banda es presenta.Els seus membres estan actualment finalitzant el seu primer EP.“Compartirem pròximament la nostra música aYoutube i Bandcamp”,informa el músic amb excitació.

La del 13 d’abril va ser, en definitiva, una mostra que al nostre poble no hi falta talent musical.