La Societat Renaixement Musical de Vinalesa celebra el 65 aniversari

A les 22 hores, les bandes realitzaren una cercavila fins a la carpa de festes, on se celebrà el concert. L’actuació de la nostra banda, però, aquesta va ser una ocasió molt especial, ja que es presentà al poble el pasdoble “Festes d’Octubre”, dedicat al nostre municipi i amb el qual Carles Valles, veí de la localitat, ha guanyat el segon premi a un certamen de composició celebrat a Redován.
Entre els dies 1 i 4 es realitzaren xicotets concerts amb grups reduïts de músics per convidar a veïns i veïnes a visitar la mostra. Finalment, el matí del 9 d’octubre es va realitzar un concert de pasdobles a La Nau. Julio Pastor, president de l’agrupació, afirma que este aniversari els anima “a continuar treballant per a promoure la cultura musical a Vinalesa, especialment entre els més joves, una de les raons que va impulsar la creació de la societat”.

A més, des del 30 de setembre fins al 14 d’octubre s’instal·larà a l’Espai Cultural La Nau una exposició que repassarà els 65 anys de la societat musical a través de fotografies o instruments antics i l’evolució de la banda, la coral Pi de l’Anell i l’escola Mestre Esteban Esteve.