Vinalesa Zona 30

L’Ajuntament de Vinalesa ha iniciat un procés de pacificació del trànsit rodat al municipi a través de la limitació de la velocitat màxima de circulació per a vehicles a 30 km/h en alguns punts del poble.

Les primeres zones on ja s’ha senyalitzat i implantat esta restricció corresponen als carrers La Pau i Roll dels Orts i al carrer Mare Vedruna i les proximitats del Parc del Molí. Pròximament, la mesura s’aplicarà en altres dos punts del municipi. El primer d’ells és el conformat pels carrers Sant Antoni i Verge del Roser i la plaça Pere Bas. El segon sector pendent encara de senyalitzar inclourà la plaça d’Espanya i els carrers Esperança, Meravelles i Verge del Consol. Així mateix, des de l’Ajuntament es potenciarà que la mesura s’estenga a altres àrees del poble en pròximes actuacions.

La iniciativa respon a les recomanacions fetes per la Policia Local a partir de les reivindicacions que molts veïns i veïnes de Vinalesa han fet arribar als agents per a demanar més seguretat viària. Així, amb estes actuacions es pretén pacificar la circulació, per fer-la més compatible amb els interessos dels habitants de Vinalesa i, alhora, afavorir la utilització de mitjans de transport alternatius.