Comencen les obres al gual inundable del Carraixet

La setmana passada l'Ajuntament de Vinalesa va rebre la comunicació per part de la Diputació de València del tall de la CV-304 entre el nostre poble i Alfara del Patriarca. El motiu del tall és l'inici de l'obra per a la pujada de la cota de la carretera pel gual inundable del Carraixet i què segons la Diputació durarà tres mesos.

Tant Vinalesa com Alfara han reclamat sistemàticament solucions a este gual que de forma recurrent queda inutilitzat per les revingudes d'aigua del barranc, que deixa el municipi incomunicat durant uns dies.

La Diputació, responsable de la carretera, ha decidit intervenir en el problema pujant la carretera i instal·lant un sistema de tubs inferiors què permetrà que l'aigua discórrega quan el barranc desaigüe. Açò facilitarà la mobilitat del veïnat de Vinalesa durant estos episodis cada vegada més recurrents.

Durant estos tres mesos la Diputació mantindrà senyalitzat el tall i ha definit les rutes alternatives a la CV-304. Es tracta de la CV-315 o Camí de Montcada, així com la CV-32 o carretera de la Gombalda.