Torna l’Escola d’Estiu de les persones majors de Vinalesa

Les accions es realitzen dilluns i dimecres entre les 10 i les 12 hores i tenen lloc tant a la Llar dels Jubilats com al Saló de Plens i al e Cultural La Nau ‘Julio Martínez Blat’. Enguany s’han organitzat tallers de taichí, dansa tahitiana i de decoració de ventalls. També s’oferiran dos sessions sobre l’ús dels telèfons mòbils i els seus potencials.

Amb l’organització de l’Escola d’Estiu dels Majors, l’Ajuntament complementa les activitats dels Tallers Cognitius, que es desenvolupen al llarg de tot l’any. Així, es proposen dinàmiques diferents que trenquen amb la monotonia i que ajuden a les persones d’edat avançada de Vinalesa a aconseguir un envelliment actiu a través d’accions formatives i d’oci saludable dissenyades tenint en compte l’edat de les persones participants. La iniciativa també impulsa les relacions amb altres veïns i veïnes, aspecte clau per a lluitar contra l’aïllament que patixen molts majors.

La participació en les activitats de l’Escola d’Estiu de Majors és gratuïta i estan finançades pel consistori i la Diputació de València. Cal, això sí, inscriure’s prèviament, tràmit que s’ha de realitzar abans que